2825041451 Αρμένοι Αποκορώνου, Χανιά stratosdrosostalia@gmail.com
hero image
 
 
 
     
     
  Εκδηλώσεις
Δροσοσταλιά | Παραδοσιακή Ταβέρνα Χανιά Κρήτη


Η ταβέρνα “Δροσοσταλιά” αποτελεί το ιδανικότερο μέρος στα Χανιά για τη διοργάνωση ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Στην όμορφη ταβέρνα μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε χειμώνα - καλοκαίρι την εκδήλωση που επιθυμείτε και να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας.

Αναλαμβάνουμε πάρτυ, εορτασμούς επετείων, βαπτίσεις, γάμους και όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Μπορείτε να επιλέξετε το μενού της αρεσκείας σας

και να το διαμορφώσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τη διακόσμηση του χώρου που επιθυμείτε, ενώ σας παρέχουμε, εφόσον το θελήσετε, ζωντανή ελληνική μουσική.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων σας διαθέτουμε άνετο parking και παιδική χαρά.

Δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια που αφορά την ποιότητα των γευμάτων μας και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες, τόσο σε εσάς όσο και στους προσκεκλημένους σας. Στόχο μας αποτελεί πάντα η διοργάνωση ιδιαίτερων και πρωτότυπων εκδηλώσεων, οι οποίες ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
  Επίσης, δίνουμε έμφαση σε αυτό που πραγματικά επιθυμούν οι πελάτες μας να βιώσουν κατά τη διάρκεια των σημαντικότερων στιγμών της ζωής τους.  
     
     
  Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα είναι εκεί για να φροντίσει όλα να κυλήσουν ομαλά και οι προσκεκλημένοι σας να αποχωρήσουν από το χώρο με την ανάμνηση μιας όμορφης εκδήλωσης.   
     
 
 
 
 
 
 
  Επισκεφθείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας 

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα απολαύσετε πραγματικά καλό φαγητό.