2825041451 Αρμένοι Αποκορώνου, Χανιά stratosdrosostalia@gmail.com
 
 
 
     
     
  Tο μενού μας
Δροσοσταλιά | Παραδοσιακή Ταβέρνα Χανιά Κρήτη


Καθώς θα εξερευνείτε τα τοπία των Χανίων και περιπλανιέστε στο χωριό Αρμένοι, κάντε μια στάση για φαγητό στην όμορφη ταβέρνα μας  “Δροσοσταλιά” και επιλέξτε ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών ή τα υπόλοιπα γευστικά μας πιάτα, που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Με άρωμα παράδοσης και γεύσεις από Κρητικό Πέλαγος, ξεχωρίζουμε ανάμεσα στις παραδοσιακές ταβέρνες της Κρήτης. Εδώ θα απολαύσετε ντόπιες γεύσεις και γνήσιες Κρητικές συνταγές σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον, ποτισμένο από την ζεστή ατμόσφαιρα του χωριού.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Στο μενού μας θα βρείτε:

φρέσκιες σαλάτες, ξεχωριστά ορεκτικά, ζουμερά ψητά της ώρας, παραδοσιακά μαγειρευτά φαγητά, ψάρια και θαλασσινα που σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
 
     
     
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  Όλα τα φαγητά μας φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι, ενώ χρησιμοποιούμε πάντα τα πιο φρέσκα λαχανικά, ντόπια κρέατα και προϊόντα προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα που σας προσφέρουμε.

Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με προθυμία και να φροντίσει ώστε να έχετε ένα ευχάριστο γεύμα.
 
     
     
  Αφεθείτε στα εδέσματα των εκλεκτών

κρεατικών, μαγειρευτών φαγητών και των μεζέδων της ελληνικής και Κρητικής κουζίνας και συνοδεύσετε τα με παραδοσιακό κρασί και τσικουδιά παραγωγής μας.

Διαθέτουμε επίσης μια πλήρως ενημερωμένη κάβα για τους πιό απαιτητικούς του είδους.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Επισκεφθείτε την παραδοσιακή ταβέρνα μας 

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα απολαύσετε πραγματικά καλό φαγητό.